Bg.AmazingHope.net (В началната страница) Bg.AmazingHope.net

Пророчеството - Ню Йорк 09.11 - СТЦ срив - 11-ти Септември, 2001

Пророците на Библията и днес

290_2001_9_11_wtc_new_york.jpg

Пророчеството - Ню Йорк 09.11 - СТЦ срив - 11-ти Септември, 2001

Добавено: 09.12.2010
Преглед: 182497x
Теми: Пророците на Библията и днес
PrintTisk

Прочетете този интересен пророчество. Елън Уайт е видяла в своята визия за това какво се случва в Ню Йорк на 11 септември 2001 г.? За нас, тези събития са все още чака в бъдеще? Прочетете внимателно и да преценят за себе си.

Ню Йорк

Бог не е направило съд без милост. Ръката му все още е ограничен. Божието послание трябва да бъде отчетен в голям град Ню Йорк. Хората трябва да разберат, че Бог е само докосването на ръката ти, може да унищожи активи, натрупани преди последния велик ден. (3MR 310 311, 1902)

Аз нямам конкретна информация за това, което трябва да се случи в Ню Йорк. Знам само, че масивна сграда на този град ще бъдат унищожени в един ден влияние на Божията сила. Навсякъде ще има смърт, защото се чувствам толкова дълбоко, че градът е бил предупреден. (RH 5-ти юли 1906 год)

Веднъж, когато бях в Ню Йорк бяха моите нощно виждане показва голяма сграда, която стана много истории в небето. Тези сгради трябва да бъдат огнеустойчиви и са предназначени да бъдат известни с техните собственици и строители. Тогава чух известие за пожароизвестяване. Хората погледна тези огнеупорни сгради и каза. Те са напълно безопасни, но тези сгради са били използвани от пожар, както ако това беше лош късмет. Специално оборудване е можел да предотврати тяхното унищожаване. Пожарникарите са успели да използват своите мобилни телефони. (9 Т 12, 13, 1909)

Indestructible сгради ще се превърнат в пепел.

Видях най-скъпите държави, които са били декларирани като огнеупорни, но само като Содом загинали в пламъците на отмъщение на Бога и се превърна в пепел. Fragile паметници на човешките гордост ще се превърнат в прах преди окончателното унищожаване на света се случи. (3SM 418, 1901)

Бог оттегли духът му от наказателната градове, които все повече приличат на prediluvian или градове Содом и Гомор. Скъпите къщи и архитектурни чудеса са унищожени в един миг, когато населението им надхвърля границите на прошка. Това величествени сгради, които са разгледани напълно унищожен от пожар, огнеупорни, е знак, че за кратко време, всички земни сгради станат развалини. (TDG 152, 1902)

Хората ще продължат да изграждат скъпи сгради и ще бъде за тях да прекарват астрономически суми. Особено внимание ще бъде обърнато на архитектурните си красота, трайност и дизайн надеждност. Господи, но аз научих, че въпреки всички тези мерки, в сградата ще споделят съдбата на Йерусалимския храм. (5BC 1098, 1906)

КОМЕНТАРЪТ

Ако Елън Гулд Уайт е видяла падането на сгради СТЦ в Ню Йорк на 11-ти Септември, 2001 г оставям на вашето внимание.

Във всеки случай, той лежеше в сърцето си, искаше да ни предупредят за надвисналата опасност и след съда на Бога. Това величествени сгради, които са разгледани напълно унищожен от пожар, огнеупорни, е знак, че за кратко време, всички земни сгради станат развалини.

Факти за рухването на сградата.

Неоспорим факт е, че сградите СТЦ на 11 септември 2001 г. самолет се разби. Този акт се счита за терористична атака. Те СТЦ катастрофата самолетът попада свободното падане в продължение на няколко секунди? Сгради, които са били предназначени да оцелеят на възможното въздействие на гигантски самолети? Как е възможно, че стоманена сърцевина на сградата е превърната в продължение на няколко секунди в купчина баластра? В света държеше много по-големи пожари високи сгради, не се сграда никога не е причинена от пожар падане. Винаги поддържа стоманена сърцевина на сградата.

Това събитие е, изразени от много експерти индустрия и дизайнерите на СТЦ самите сгради. От тези проучвания да приключат не е възможно по законите на физиката в производството на огнеустойчиви на сградата е паднала в свободно падане и се превръщат в един малък момент в купчина баластра. Изграждане WTC7, третата сграда, в която не се удари на всеки самолет, намаляла е в свободно падане ... причина за пожара в няколко етажа.

Аз няма да се доразвиват тези сгради падат. В Интернет можете да намерите много факти, свързани с СТЦ 11 септември 2001 г. той се интересува може лесно да намери.

Какво е подадена случай 9.11 този свят?

Без теб много реализират, това събитие промени света драстично повлияни световните събития. Това събитие промени в законодателството и сигурност законите в САЩ и по целия свят. С събитията от 11 септември 2001 г., хората са готови да се откажат от голяма част от своите права и свободи. САЩ, така че те могат да хвърлят в затвора хора за неопределено време без да посочва причина, да следя телефони, имейли. Те могат дори да измъчва хора, актът широко се практикува. САЩ вече имат условен правото за военна намеса навсякъде по света. Стартира безкрайна война срещу тероризма, така наречените, който е бил тук в продължение на почти десет години.

На безкрайна борба и растежа на американската мощ има за цел установяване на нов световен ред, след което, в продължение на години, гладни хора по света.

"Ние сме на прага на глобална реорганизация. Всичко, което трябва, е правилно, всеобхватна криза и нациите ще приеме новия световен ред." (Дейвид Рокфелер, форум на ООН, 14.09.1994)

"Процесът на трансформация, дори ако е имало една революционна промяна, тя може да бъде дълъг срок, освен ако не е налице катастрофални събития и скорост, нещо като нов Пърл Харбър." (Възстановяване на САЩ защити, Дик Чейни, Доналд Ръмсфелд, Джеб Буш, Пол Улфовиц. .., Септември 2000 г.)

САЩ в момента е без съмнение най-голямата световна сила, което води много безсмислени войни, опитва да установи нов световен ред.

Библията казва в Откровение на Йоан в 13-та глава, правомощията, които предприемат по света в края на историята на нашия свят. Той запълва изцяло библейското пророчество?

Видео - свободно падане на СТЦ, 11-ти септември 2001Свързани статии от категория - Пророците на Библията и днес

Библията пророчество - Daniel 2 - Световна история

182_socha_bible_daniel.jpg Библията пророчество - Статуята на Даниел, преглед на историята на светаГоспод Бог е на нашата планета история здраво в ръцете си, с нашата страна има големи планове. Всички имат опит в ...
Добавено: 18.10.2010
Преглед: 210796x

Тест истински пророк - Как да разберем истинските от фалшивите пророци?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Фигура 1Второзаконие 18,21-22 - Вие казвате: "Откъде да знаем, че той не каже една дума на Господ?" Е, ако пророкът казва Господ от името на нещо, което се случва, тогава ...
Добавено: 09.12.2010
Преглед: 171196x
Препоръчителна

Звярът от земята и образа на звяра - Откровение 13.11

444_selma_ze_zeme_a_obraz_selmy.jpg Откровение 13,11-17 - И видях друг звяр, който възлизаше на страната имаше два рога като на агне, а говореше като змей. Тя носи цялата власт на първия звяр пред лицето си ...
Добавено: 21.06.2011
Преглед: 166197x

Духа на пророчеството - Елън Гулд Уайт

161_ellen_gould_white.jpg Дарът на пророчеството проявява в служба на Елън Уайт, който е един от основателите на адвентистите от седмия ден Църквата. Съветът получи вдъхнови хората на Бога в последно време. Светът в ...
Добавено: 05.10.2010
Преглед: 185605x

Създаване Adventismu, EG White - Prophecy Даниел 8, 9, глава

299_egw-vision-with-bible2.jpg От деня, Адам и Ева ляво на портата, плач, Едемската градина, Бог очаква от хората на Господ, който нарушава правото на Луцифер и възстановяване на земен рай е изгубен и падане ...
Добавено: 25.12.2010
Преглед: 106518x

Bg.AmazingHope.net - Пророчеството - Ню Йорк 09.11 - СТЦ срив - 11-ти Септември, 2001